Tandblekning Göteborg

Semesterstängt 6/7-12/8☀️

GöteborgsTandblekning- Tandblekning utförs av Anna som är utbildad tandsköterska i samarbete med legitimerad Tandläkare Atheer Gabban.

Vi på Göteborgs tandblekning är även utbildade och certifierade av BrilliantSmile. Vinnare av Brilliant Awards och Kändisarnas tandblekningsklinik. Mia Skäringer, Anton Hysén, Jesper Salén, Magnus Carlsson, Pontus Farnerud och Johanna Toftby är några kända profiler som valde vår klinik. Tandblekningsmetoden BrilliantSmile bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen.

Klinkblekningen tar 2h och går till på följande sätt: (Tandblekning BrilliantSmile kampanj 120min)
Innan tandblekningen börjar poleras och blästras dina tänder för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter blir dina tänder blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj. Gelen placeras på tänderna 3x20min.
3 dygn efter din tandblekning får du inte äta eller dricka saker som innehåller färg.
Klicka på länken så ser du en film på hur processen går till http://goteborgstandblekning.se/film/

Tillägg Nanoseal 500:-
De som använder tobak eller inte vill tänka på någon speciell kost efter kan försegla sina tänder med Nanoseal.

Innan tandblekningen:

Du ska ha varit hos din tandläkare inom den senaste tre-månadersperioden före tandblekning och gjort en undersökning. Då tänderna ska vara fria från hål och tandsten. Vid undersökningen ge info om att du ska bleka tänderna så att du inte får fluor samt 1v innan blekning använd inget fluor utöver tandkräm . Vi rekommenderar Tandläkare Atheer Gabban som vi sitter ihop med på Baldersgatan. Klicka på länken för att boka en undersökningstid hos ViDenta https://www.videnta.se/

Tandblekningsmetoden är den ledande på marknaden. BrilliantSmile används av kändisar och även på program som Idol, Topmodel, Miss World.

Göteborgs Tandblekning ligger centralt på Baldersgatan 8 nära spårvagnshållplatsen Ullevi Norra. Så välj oss om du vill ha en skonsam och effektiv tandblekning som utförs av tandvårdspersonal.

Boka tid lättast online
Boka tid

031-306 33 33 Maila frågor till: kontakt@goteborgstandblekning.se

Se Mia Skäringer bleka tänderna hos Göteborgs Tandblekning