Tandblekning Göteborg

GöteborgsTandblekning- Tandblekning GöteborgTandblekning utförs av Anna som är utbildad tandsköterska i samarbete med Tandläkare Ellinor Jensen- Lindnér . Vi erbjuder även undersökning och estetisk tandvård hos Tandläkare Ellinor Jensen- Lindnér. För mer information om vår samarbetspartner gå in på www.tandlakareellinor.se Vi på Göteborgs tandblekning är även utbildade och certifierade av BrilliantSmile.

Bra tips för er som inte gjort en undersökning innan blekning

Studenterbjudande hos tandlakareellinor.se/ 399 kr för en undersökning. Gäller för studenter 29 år eller yngre skrivna i Västra Götaland och som ej tecknat sig på abonnemangstandvård. Det är alltid gratis för dig mellan 19 och 24 om du är skriven i västra götaland

Tandblekningsmetoden BrilliantSmile bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen.

Lite kort om vad som sker under tandblekningen.  Först poleras och blästras dina tänder för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter blir dina tänder blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Tandblekningsmetoden är den ledande på marknaden. BrilliantSmile används av kändisar och även på program som Idol, Topmodel, Miss World 2012 och Extreme Makeover.

Göteborgs Tandblekning ligger centralt på Vallgatan 15

Så vill du ha en skonsam och effektiv tandblekning som utförs av tandvårdspersonal, ring och boka tid på 031-306 33 33 eller maila kontakt@goteborgstandblekning.se

Se Mia Skäringer bleka tänderna hos Göteborgs Tandblekning